Conditii de returnare

Serviciul de retur în 14 zile este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la tofa.ro

Pentru a beneficia de Serviciul de retur în 14 zile, produsul trebuie să se încadreze în condițiile de retur, și trebuie completat cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data ridicarii/primirii produsului.

Completezi FORMULARUL DE RETUR și, dupa aprobarea returului, vei fi anuntat prin e-mail, urmând ca produsul să fie preluat de către un agent al unei firme de curierat partenere.

Costurile de transport sunt suportate de către cumpărător și vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată.

Returnarea banilor:

În cazul în care sunt respectate condițiile de retur, Toner Factory se angajează să returneze beneficiarului suma achitată pentru produsul returnat, în maximum 30 zile de la recepționarea produsului de către vânzător.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

 

Condiții pentru retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele (inclusiv factura) care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

În cazul în care produsul în cauză a fost adus pe stoc în urma unei cereri speciale, Toner Factory își rezervă dreptul de a refuza returnarea produsului, în funcție de uzualitatea acestuia.

În cazul produselor desigilate dar nefolosite, Toner Factory își rezervă dreptul de a refuza returnarea produsului, în funcție de gradul de uzură. De altfel, în funcție de gradul de uzură, vă vom anunța daca vă putem returna suma totală, sau parțială.

În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o sumă din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului.

Nu se acceptă spre retur produse care nu au primit în prealabil acordul scris.

Conditțile de returnare sunt în concordanță cu legea în vigoare, mai exact O.U. nr.34 / 2014.