Cum cumpar

 

Căutarea produselor

In primul rand trebuie identificate produsele sau serviciile care va intereseaza dupa cod si denumire. Poza produsului poate diferi de imaginea reala, deci nu reprezinta un factor decizional in identificarea produsului dorit. Cel mai simplu mod pentru a găsi produsul căutat este să folosiți câmpul de căutare în care introduceți codul sau denumirea cartușului. Cealaltă variantă este sa introduceti modelul echipamentului.

De exemplu, codul cartuselor HP și Canon pot fi găsite în partea din față a cartușului: 85A este numele cartusului iar CE285A este codul complet al cartusului

Odată ce aţi găsit produsul căutat îl puteţi adăuga în Coşul de Cumpărături sau dacă doriţi produsul însă vreţi să amânaţi achiziţia lui pentru o dată ulterioară, îl puteţi adăuga în Favorite.

Despre Consumabile

Daca sunteti un utilizator al unui echipament de printare, imprimanta laser, imprimanta cerneala, multifunctional, copiator sau fax in mod sigur aveti nevoie de consumabile pentru ca acestea sa functioneze.

Categorii

Exista doua tipuri principale de cartuse pentru imprimante, multifunctionale si copiatoare:
– Cartuse cu toner
– Cartuse cu cerneala

Ce puteți alege?

Cartusele de toner si de cerneala se pot grupa dupa producator:

Cartușe Compatibile

Producatorul este diferit de producatorul echipamentului.
La aceste cartuse calitatea depinde de producator, acesta fiind un factor important in alegerea cartusului. Daca in cazul cartusului original calitatea este aceeasi indiferent de furnizorul dvs, la cartusele compatibile calitatea poate sa difere de la furnizor la furnizor.
Daca in cazul cartusului original calitatea este aceeasi indiferent de pretul de achizitie, la cartusele compatibile pretul poate fi un indicator al calitatii cartusului.

Coşul de cumpărături

Aici se găsesc produsele pe care doriţi să le cumpăraţi. Puteţi să modificaţi cantitatea dorită, să eliminaţi unele produse sau să adăugaţi altele. Pentru a trimite comanda, apăsaţi Continuaţi spre finalizarea comenzii
În continuare puteţi să trimiteţi comanda direct, ca şi vizitator neînregistrat, sau puteţi să creaţi un cont, care va uşura întreaga procedură prin completarea automată a datelor de livrare şi de facturare.