Garantia produselor

 

Toate produsele vândute și livrate de Toner Factory, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

Pe lânga termenii generali de garanție care implică nefolosirea produsului, TONER FACTORY S.R.L.-D. oferă și posibilitatea de a returna cartușul chiar și după ce clientul incepe să îl utilizeze. Returul se face în urmatoarele condiții:

  • Dacă produsul nu listează în parametri normali, stabiliți de producatorul echipamentului (dungi, puncte pe foaie, fundal etc.). Pentru stabilirea cauzei, se cere ca o data cu cererea de retur, sa se atașeze și 1 foaie listata cu cartusul in cauză, în care sa reiasă că produsul listreaza neconform din cauza lui, si nu din cauza echipamentului. Puteti contacta un operator Toner Factory pentru a va da mai multe detalii.
  • Dacă produsul nu a fost folosit mai mult de 50% din capacitatea lui
  • Dacă este returnat în ambalajul original, sigilat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.