HP LaserJet Pro M201dw

HP LaserJet Pro M201dw este o imprimanta laser monocrom (alb-negru) din segmentul business. HP este lider de piata in Romania si Europa in segmentul de imprimante, si daca ne uitam mai in detaliu la aceasta imprimanta, vei vedea si de ce. Acest model de imprimanta il recomand firmelor cu mai multe calculatoare, si un un volum mediu de listare intre 1000 si 4000 de pagini pe luna.

Cand ne alegem o imprimanta, trebuie sa luam in calcul specificatiile echipamentului, pretul acestuia, si foarte important, costul de utilizare (pretul cartuselor de imprimanta).

HP LaserJet Pro M201dw specificatii:

Mai jos vei gasi principalele specificatii tehnice. Pentru o lista completa a specificatiilor, poti vizita pagina oficiala a imprimantei aici.

Cod produs: CF456A
Tip: imprimanta laser monocrom A4
Viteza de printare: 25 de pagini pe minut
Duplex: Da (listeaza fata-verso automat)
Conectivitate: USB 2.0, Ethernet, WiFi 802.11b/g/n, HP ePrint, AirPrint, Wireless direct printing
Consumabile: HP CF283A – 1500 pagini sau CF283X – 2200 pagini (69 lei toner compatibil click aici pentru redirectionare)

Principalele avantaje din acest segment sunt viteza de listare, listarea automata fata – verso, si mai ales varietatea de moduri de conectare. Avand optiunea de conectivitate wireless, instalarea echipamentului pe mai multe dispozitive este mult mai usoara si fara sa fie nevoie de alte cabluri. Mai poti lista direct de pe un dispozitiv mobil prin Wireless direct printing. Chiar daca nu te afli la birou, poti lista direct prin HP ePrint (serviciu de cloud prin care trimiti un document prin email direct catre imprimanta pentru a fi listat).

HP LaserJet Pro M201dw pret:

La o cautare rapida, poti gasi aceasta imprimanta la un pret general intre 700 – 800 lei. Cand alegi de unde cumperi imprimanta, nu uita sa verifici costul transportului.

HP LaserJet Pro M201dw cost de utilizare:

Principalul aspect cand iti alegi o imprimanta nu trebuie sa fie doar pretul imprimantei, ci costul de utilizare. Acest cost se stabileste in functie de cartusul de imprimanta sau alte consumabile. In acest caz, HP ofera doua tipuri de cartuse, varianta standard de 1500 de pagini, si varianta mare de 2200 de pagini.

Toner Factory recomanda cartuse de imprimanta compatibile. Acestea au certificare de calitate ISO 9001 si se vand cu garantie chiar si dupa desigilare. Mai jos vei gasi o lista detaliata de preturi:

HP CF283X compatibil produs de Orink – 69 lei

HP CF283X compatibil produs de Sky Print – 79 lei

HP CF283X compatibil produs de Just Yellow – 72 lei

 

In concluzie, daca listezi undeva pana la 4000 de pagini pe luna, ai nevoie de solutii de conectivitate avansate, si listezi des fata-verso, HP LaserJet Pro M201dw este modelul potrivit pentru tine.