Descriere

Cartus copiator compatibil Canon C EXV18 DRUM B 26.9k

 

Cartus copiator compatibil Canon C EXV18 DRUM B 26.9k informatii:

Tip produs cartus compatibil
Producator echipament listare WPS
Marca imprimantei Canon
Codul cartusului cu care este compatibil C-EXV18-DRUM
Tehnologie: laser
Culoarea de listare negru
Capacitate de listare 26900
Imprimante compatibile Canon IR-1018, Canon IR-1020J, Canon IR-1022F, Canon IR-1024A, Canon IR-1024iF, Canon IR-1018J, Canon IR-1022, Canon IR-1022i, Canon IR-1024F, Canon IR-1020, Canon IR-1022A, Canon IR-1022iF, Canon IR-1024i

Scurta descriere

Principala noastra activitate este de productie si distributie de cartuse de imprimanta compatibile. Secundar, oferim si servicii de mentantana imprimante, calculatoare, retele, site-uri, consultanta. Mai gasiti in oferta noastra si cartuse de imprimanta originale, imprimante si copiatoare, laptopuri si alte compronente IT. Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

Informatii privind livrarea

Unul din depozitele de cartuse de imprimanta este in Constanta. Livrarea comenzilor decartuse de imprimanta Constanta se face direct de catre un agent de vanzari in 3 – 12 ore de la comanda. Daca produsul nu se afla in soc, livrarile de cartuse de imprimanta se fac in 48 de ore. Privind transportul in tara, livrarea se face prin curier in termen de 24-48 ore.

Informatii despre cartuse de imprimanta compatibile

Cartusele de imprimanta compatibile listeaza la fel de mult ca unul original. Mentionam ca, la fel ca un cartus original, numarul de pagini nu poate fi garantat. Acesta difera in functie de acoperirea pe pagina. In schimb, cartusele de imprimanta compatibile sunt produse cu aceeasi cantitate de toner ca cele originale. Privind calitatea, diferenta de listare intre un cartus compatibil si unul original este foarte greu de sesizat.

Cartusele de imprimanta compatibile se vand cu garantie pana la epuizare. In cazul in care aveti probleme cu un cartus, va recomandam sa cititi aici informatii privind returul.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

Acest cartus toner este oferit Sky Print, cel mai mare producator si importator de cartuse din Romania. Cartusul listeaza la fel de mult ca unul original si foloseste un toner compatibil cu imprimanta dumneavoastra, eliminand posibilitatea de a afecta intr-un fel imprimanta. Din acest motiv puteti lista la fel de mult si la aceeasi calitate cum ati face si cu un cartus original.

Linkuri externe:

Link catre Sky Group:
www.skygroup.ro/

Link catre producatorul cartusului original:
www.Canon.com

 

♻ Va recomandam sa reciclati cartusul dupa utilizarea acestuia.