Descriere

Cartus compatibil Samsung MLT-D109S Samsung SCX 4300

Cartus compatibil Samsung MLT-D109S Samsung SCX 4300

Informatii despre cartus:

Tip produs cartus compatibil
Producator Just Yellow
Marca imprimantei Samsung
Codul cartusului cu care este compatibil SAMSUNG MLT-D109S
Tehnologie: Toner
Culoarea de listare Negru
Capacitate de listare 2000 de pagini calculate la un grad de acoperire de 5% pe pagina (aceeasi capacitate ca un cartus original)
Imprimante compatibile Samsung SCX-4300/ SCX-4310/ SCX-4315

Informatii despre Sky Print si despre Toner Factory:

Toner Factory ofera produsele cu garantie chiar si dupa desigilare. Oferim desigur si dreptul de returnare al cartusului. Ne puteti contacta pentru mai multe informatii privind de returul si garantia cartuselor. Comenzile se livreaza general in 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii, in functie de stoc. Transportul este asigurat de Nemo Express sau Fan Courier.

Cartus compatibil Samsung MLT-D109S Samsung SCX 4300 este oferit Sky Print. Cartusul listeaza la fel de mult ca unul original si foloseste un toner compatibil cu imprimanta dumneavoastra, eliminand posibilitatea de a afecta intr-un fel imprimanta. Din acest motiv puteti lista la fel de mult si la aceeasi calitate cum ati face si cu un cartus original.

Linkuri externe:

Link catre Sky Group:
www.skygroup.ro/

Link catre producatorul cartusului original:
www.Samsung.com

Cartus compatibil Samsung MLT-D109S Samsung SCX 4300 este garantat ca listeaza la fel de bine si de mult ca un cartus original, dar la un pret mult mai mic.

♻ Va recomandam sa reciclati cartusul dupa utilizarea acestuia.