Multifunctionala laser monocrom sub 900 lei

In acest articol iti voi recomanda o multifunctionala laser monocrom sub pretul de 900 lei.

Ce aspecte urmaresc cand recomand o multifunctionala laser monocrom?

In primul rand, modelul cartusului este cel mai important. Cartusul trebuie sa fie de capacitate medie, cel putin 2000 de pagini, si sa existe varianta unui cartus compatibil sau sa poata fi incarcat. Pretul cartusului este foarte important pentru ca acesta va determina costul de functionare al echipamentului.

In al doilea rand, multifunctionala trebuie sa aibe multiple functii (listare/scanare/copiere), si fie dotat cu ADF (acel dispozitiv care trage singur foile pentru scanare sau copiere), si sa poata fi conectat in retea. In cazul in care multifunctionala va fi instalata intr-o camera in care nu am cablu de retea, atunci voi cauta sa fie echipata si cu placa de retea wireless. Functia de fax nu o mai consider atat de importanta, asa ca daca nu lucrezi cu institutii publice, unde inca se mai folosesc faxuri, atunci probabil ca nici pentru tine nu este importanta.

Cui se potriveste aceasta multifunctionala? Persoanele sau firmele care au nevoie de functii multiple si care listeaza intre 500 – 4000 de pagini pe luna monocrom, din care cel putin 50 de pagini sunt copii sau scanari, si firmele cu mai multe calculatoare sau dispozitive smart (telefoane, tablete).

 

Multifunctionala laser Canon i-Sensys MF217WModelul care indeplineste toate cerintele mele si are si un pret bun, este Canon i-Sensys MF217W la pret aproximativ de 870 lei cu TVA. Cateva specificatii tehnice:

Format: A4
Functii disponibile: Imprimare, Copiere, Scanare, Fax
Tehnologie: Laser
Mod tiparire: Monocrom
ADF: Da
Interfata: USB, Retea, Wireless
Viteza de listare si copiere alb/negru: 23 cpm
Cartus: Canon 737 negru, 2400 pagini – 75 lei cu TVA cartus nou compatibil (click aici pentru redirectionare)

Poate ai fi tentat sa cauti o multifunctionala mai ieftina si poate ai gasi de exemplu un Samsung M2675F cu un pret cu 370 lei mai mic. Ai crede ca ai facut o adevarata afacere. Asta pana sa se termine cartusul si sa vezi pretul unui cartus nou compatibil depaseste 180 lei. Nu te lasa influentat doar de pretul echipamentului, costul de utilizare este mult mai important. Diferenta de pret o vei acoperi dupa cateva cartuse.

Daca ai un volum mai mare de pagini pe luna, sau vrei o recomandare de imprimanta, poti apela la serviciul de consultanta gratuita Intreaba-l pe Cristi.